Blogg för sofer960

Lackadiverna

sofer960

Vi hade bestämt oss för att årets Indienresa skulle innehålla något extra. Nu är ju hela Indien något extra egentligen.. Både Andamanerna och Lackadiverna lockade. Valet skulle bli Lackadiverna, främst för att vi även skulle besöka Cochin men också för att Lackadiverna verkade lite mer svåråtkomligt än Andamanerna.

 

Lite bilder från Kerala

sofer960

Här kommer lite bilder från Kerala. Jag har bilder från olika boenden också men jag har inte orkat lägga ut dem. Vill ni se så fixar jag det också:)

 

Kerala!

Eftersom jag nu varit så dålig på att skriva under tiden jag varit på resande fot så har jag tänkt så här: Det blir inlägg med tips om olika ställen jag besökt i Indien.

Det första inlägget kommer handla om KERALA!

Dåligt av mig

Hej på er!

 

Vad dåligt det var av mig att inte uppdatera under resan. Det enda jag har som förklaring är att vi hade en så förbaskat bra resa att jag inte hann blogga Wink

 

Ska lägga upp lite bilder åtminstone:)

 

New Delhi - fyra nätter

sofer960

Ikväll är det sista natten i New Delhi. Vi bor i Pahar Ganj på ett hotell som heter Hari Piorko. 1500 rs per natt och det är helt ok. Sköna sängar, varmt vatten, tv, fåtöljer och bra service (nåja) I indiska mått.

 

Vi har hunnit avverka Röda fortet, Lotus templet, Laxmi-templet, The great Indian mall och Connaught place. Idag ska vi till Lodi garden och kryddmarknaden. Kan tänka mig att det blir rätt mycket promenad av den här dagen.

 

Resrutt 3/1 - 8/3 2012

sofer960

Okej. Här kommer vår resrutt. Små förändringar kan alltid ske men ungefär så här kommer vi resa --->

 

Stockholm ->Delhi -> Jaipur -> Agra -> Delhi -> Trivandrum -> Varkala -> Cochin -> Lackadiverna -> Bangalore -> Palolem -> Candolim - > Mumbai-> Stockholm

 

Vi ska klura lite på vart vi ska ta vägen i norra Goa. Sist bodde vi några dagar i Calangute, helt okej. Men nu vill vi se något nytt. Baga eller Candolim. Vi får se Smile

 

Mycket ska hinnas med!

Nu är det inte långt kvar tills vi lyfter från Arlanda. Jag har börjat packa lite och se över vad jag ska ha med mig. Tiden går väldigt fort och mitt i allt har vi bjudit på nyårsmiddag med långväga gäster som kommer ikväll! Det gäller att ligga i Wink

 

3 januari lämnar vi Norrköping. Sover en natt i Stockholm och sen lyfter planet på onsdag förmiddag den 4 januari. Vi kommer flyga med Qatar, nytt för oss men vad jag kan se så verkar de flesta bara prata gott om flygbolaget. Sist flög vi med Turkish och det var vi väldigt nöjda med. Men priset avgör:)

 

Lackadiverna bokat och klart!

Det har varit en liten process.. Men idag blev allt äntligen klart. Vi åker till Lackadiverna 2/2 och stannar två nätter. Ska bli väldigt spännande att se "Maldivernas syster".

 

Jag tycker mycket om stränderna i Goa. Men har saknat de där riktigt vita stränderna med klarblått hav. Så nu får jag min dos. Ska se till att snorkla hela dagen vi är där så jag blir riktigt mätt på det.

 

För övrigt är det bara 15 dagar kvar sen lyfter vi mot New Delhi!

20 dagar kvar

sofer960

Det är inte ens ett år sen vi gjorde vår första Indienresa. Vi gled in på ett bananskal kan man säga.

 

Prenumerera på innehåll