Förvara ditt bagage på Delhis flygplats

Nu går det äntligen att förvara sitt bagage på flygplatsen i Delhi. För såväl inrikes- som utrikespassagerare går det att lämna in bagaget i ett speciellt rum som är övervakat av vakter. Alla väskor som ska förvaras måste först skannas i en röntgenapparat innan de tas emot för att väskorna ska vara säkra.

Väskorna får förvaras upp till trettio dagar, men det går lika bra att lämna in dem för bara några timmar om du till exempel vill besöka Delhi när du har några timmar mellan dina anslutande flyg.

Priserna är som följer:

För små väskor, upp till 7 kg är kostnaden 60 rs för upp till två timmar. För timmar utöver detta, upp till åtta timmar är kostnaden 15 rs. För långtidsförvaring gäller 150 rs för 24 timmar upp till 30 dagar.

För mellanstora väskor, upp till 20 kg är kostnaden 90 rs för upp till två timmar. Tiden utöver detta, upp till åtta timmar kostar 25 rs per timme. För långtidsförvaring gäller 300 rs för 24 timmar upp till 30 dagar.

För stora väskor, över 20 kg är kostnaden 120 rs för upp till två timmar. Tiden utöver detta, upp till åtta timmar kostar 35 rs per timme. För långtidsförvaring gäller 450 rs för 24 timmar upp till 30 dagar.

Källa:
http://www.newdelhiairport.in/left-luggage.aspx