Indien i Sverige

Ibland när längtan efter Indien blir för stor, plånboken gapar tom eller drivan med arbete är allt för stor kan det vara trevligt att njuta av en bit av Indien från Sverige. På följande sidor har vi samlat bokrecensioner, evenemanskalender för Indienrelaterade evenemang i Sverige samt en kalender för Indien på svensk tv!

Evenemangskalender

I vår evenemangskalender kan du hitta spännande och intressanta Indienrelaterade evenamg i Sverige. Kalendern hittar du här!

Bokrecensioner

För de lata dagarna på stranden, för de mysiga vinterkvällarna uppkrupen i soffan eller när du bara känner för att försvinna i böckernas värld finns det inget bättre än att läsa något om Indien. I vårt recensionsarkiv recenserar vi böcker om Indien.

Hjälporganisationer

I det här avsnittet samlar vi information om olika hjälporganisationer i Sverige som jobbar med Indien. Vill du volontära eller hjälpa till på något annat sätt kan det vara en bra början!

Indiska restauranger

Kurrar det i magen? Känns kastruller och stekpannor för att laga egen indisk mat (se våra recept) skrämmande och Indien lockande? Gå på en indisk restaurang!

TV-guiden

I TV-guiden samlar vi Indienrelaterade program som är aktuella på någon av de svenska tv-kanalerna. Kolla in nu och se om det är något intressant på gång!