Reseförslag i Indien

I den här sektionen kommer vi tipsa om olika reseförslag i Indien. Har du begränsad tid eller reser till Indien för första gången kan de färdiga reseförslagen komma till nytta, antingen som bas för just din resa eller som inspiration. I vissa av reseförslagen kommer vi även tipsa om förlängningar som kan göra resan ännu bättre. Så häng med på äventyr med Indien.nu.

I några av fallen utgår vi från några av de stora resebolagens populära grupp- och rundresor. För dig som hellre vill resa arrangerat tipsar vi också om några av dessa företag. 

Den gyllene triangeln 7-12 dagar

Den gyllene triangeln i Indien

Först ut har vi den omåttligt populära gyllene triangeln. Bestående av Delhi, Agra och Jaipur får vi se och uppleva en stor del av norra Indiens storhetsperioder. Vi tipsar också om hur du kan förlänga din gyllene triangel med flera andra spännande orter. Tänk på att nya förlängningar läggs till hela tiden, så håll utkik. Läs om den gyllene triangeln här!

Förlänga gyllene triangeln

I den här serien artiklar tipsar vi om hur du tar den gyllene triangeln och gör den mycket bättre. I första delen besöker vi Udaipur. 

Förläng gyllene triangeln med Udaipur

Del 1 - Förläng gyllene triangeln med Udaipur Udaipur kallas ofta österns pärla eller österns venedig. Givetvis har vi en separat reseguide till Udaipur här, men i den här artikeln hjälper vi dig att kombinera och planera din egen utflykt från den gyllene triangeln. Så häng med!

Förläng gyllene triangeln med Amritsar

Del 2 - Förläng gyllene triangeln med Amritsar I den här delen hjälper vi dig att ta en avstickare från den gyllene triangeln till den spännande staden Amritsar i delstaten Punjab. Läs mer!