Forsränning i Goa

Delstatsregeringen i Goa vill börja erbjuda forsränning i floden Mhadei inne i naturreservatet med samma namn. Det här berättar Nilesh Cabral, ordförande i Goas turistutvecklingsbolag till TravelBiz Monitor.

Floden, som gränsar till Karnataka, flyter förbi byn Surla där det skulle passa bra med forsränning då floden rinner ner för Västra Ghatsbergen. Det är företaget Southern River Adventures and Sports Pvt. Ltd som drivs av britten John Pollard, som ska driva anläggningen. Tanken är att man ska erbjuda vissa paket där man dels kan besöka naturreservatet och dels åka forsränning med övernattning i parken.

När detta blir klart blir det ett bra alternativ för Goa-resenärerna under monsunen då havet är för vilt för att bada i på många platser. Då tillstånden för projektet redan är mottagna och klara borde projektet kunna lanseras redan den här monsunsäsongen.

Läs mer om Goa

Källa:
http://www.travelbizmonitor.com/

Nyhetsämne

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu