Ny turistinformation öppnad på Indira Gandhi International Airport i Delhi

Nu har en ny turistinformation öppnat på Indira Gandhi International Airport i Delhi. Vid turistinformationsdisken kan man få svar på olika frågor om Indien och också hitta olika kataloger och broschyrer om Delhi och Indien.

Disken är placerad i ankomsthallen i Terminal 3 och kan således nås av personer som kommer till den terminalen med såväl internationella som inrikesflyg.

Utöver information vid flygplatsen har också ett nytt telefonnummer, en så kallad Hot Line öppnats där information kan ges på flera olika språk, tyvärr inte på svenska. Men känner du dig mer bevandrad på till exempel franska, tyska, italienska, portugisiska eller varför inte ryska eller japanska än på engelska så finns i alla fall möjligheten.

Källa: India Times

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu