Speciella turistzoner i Goa för dansfester och koncerter?

Partyscenen i Goa är inte som den brukade vara, detta mycket tack vare begränsningen av ljud efter klockan 22:30. Därför tycker Goas delstatsregering att speciella turistzoner ska upprättas i folktomma områden i Goa där man under kontrollerade former kan ordna koncerter, dansfester, festivaler och liknande.

Drinkar på stranden i Goa - men inte för sent!

Goas chefsminister, Manohar Parrikar, har också tagit upp ärendet med Indiens premiärminister, Manmohan Singh. Det är inte bara fester och koncerter som är problemet utan även att katolska bröllop som brukar pågå in på småtimmarna.

Ett av problemen med nuvarande politik är att Goa förlorar turister till andra populära destinationer så som Thailand eftersom man inte kan erbjuda lika bra utomhusarrangemang, något som många utländska turister suktar efter. De flesta klubbar som har tillstånd att spela hög musik på sena kvällar och nätter är idag inomhus.

Flera stora musiker och DJ:s ställer upp på delstatsregeringens förslag och tycker speciella zoner där folk inte störs skulle fungera bra för ändamålet.

Vad tycker du om förslaget? Kom in i vårt forum och diskutera eller skriv en kommentar nedan.

Läs mer om Norra Goa och Södra Goa

Källa:
http://india.nydailynews.com/

Nyhetsämne