Vinnarna i Indien.nu:s och Noble Entertainments tävling om filmen My Name is Khan

My Name is Khan

Tävlingen är nu avslutad och Indien.nu gratulerar följande vinnare!

Tligen, Täby
Juliya, Upplands väsby
Matsism, Stockholm
GooGoo, Myggenäs
Britrina, Kristinehamn

Vi tackar alla medlemmar för en rolig tävling!


 

Precis som ”Slumdog Millionaire” har filmen fångat publiken världen över och visar engång för alla att Bollywood har betydligt mer att erbjuda än bara sång och dans. ”My Name is Khan” är en historia om fördomar, mod och kärlek i efterdyningarna av 9/11. En fantastisk film som inte lämnar någon oberörd.
Rizwan Khan har Aspergers syndrom, men har ändå lyckats skapa sig ett bra liv i USA med sitt livs kärlek Mandira. Efter 9/11 faller Rizwan offer för de fördomar terrorn skapat och hans sjukdom misstas av staten för suspekt beteende. För Rizwan börjar en omtumlande resa för att rentvå sitt namn … 

De rätta svaren på tävlingen var:

  1. Vilken manlig skådespelare innehar huvudrollen i filmen? Rätt svar: Shahrukh Khan
  2. Vilken stad förknippas främst med Bollywood? Rätt svar: Mumbai/Bombay
  3. Vilket är det största språket i Indien? Rätt svar: Hindi

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu