Empatum AB, Indien

Bokfakta
Språk: 
Svenska
Genre: 
Ekonomi & ledarskap
Genre: 
Filosofi & religion
Genre: 
Historia & arkeologi
Genre: 
Kultur
Genre: 
Samhälle & politik
Författare: 
David Ståhl
Låt er inte luras av utseendet på denna bok. Trots det diskreta fodralet är boken en riktig guldgruva fylld av information.

I boken får vi läsa om vitt skilda ämnen, allt från historia och kastsystem till dagens Indien, heliga kor och etikettregler. Dessutom ges en förklaring till Kashmir-konflikten och hur läget är idag. Författaren David Ståhl har lång erfarenhet av landet och driver företaget Empatum AB som ordnar kurser och föreläsningar för företag och privatpersoner som vill veta mer om Indien. Boken har precis kommit ut i en ny upplaga som är förbättrad och uppdaterad på flera punkter! Boken kan beställas direkt från Empatum AB och kostar då enbart 170 kronor inklusive frakt.

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu