Finansiera delar av drömresan - direkt i mobilen

Har du alltid drömt om att besöka Indien och njuta av den fantastiska kulturen, maten och vädret i ett av världens mest spännande länder? Att ta sig till Indien är inte billigt, men självklart finns det flera olika vägar att finansiera sin resa. 

För många är det drömmen om att någon gång kunna åka på en riktigt härlig semester- eller äventyrsresa som gör att man orkar gå till jobbet varje dag. Men vardagen fortsätter och för många innebär det höga kostnader för boende, mat och allmänt leverne. Det blir inte många kronor över till reskassan. 

I vissa fall kan det bara vara några hundralappar som fattas. I andra fall kan det röra sig om tusentals kronor som behövs för att kunna åka iväg på resan som man alltid har drömt om. Andra kan åka iväg, men har inte råd att unna sig någonting när man väl har kommit till sina drömmars land. 

Om man har med sig mobilen och har ett abonnemang med täckning går det, oavsett om man fortfarande är hemma i Sverige eller redan nere i Indien, att ta ett sms lån utan uc. Det krävs alltså inte ens en kreditupplysning för att beviljas ett lån hos vissa långivare. Det gör att verkligen alla har möjligheten att finansiera sin drömresa. 

Indien - ett drömresemål i Asien 

Indien är ett fantastiskt och spännande land i sökra Asien. Sett till ytan är det världens sjunde största land, men sett till världens demokratier är man det land med allra flest invånare. Närmare 1,4 miljarder människor bor i landet och upplevelserna för den som besöker Indien är oändliga. 

Kulturen är helt annorlunda än mot hemma i Sverige, men upplevelserna som man kan vara med är otroliga. Värmen, maten, språket och människorna är någonting som inte går att uppleva på svenska breddgrader. 

Det finns också en svensk ambassad i huvudstaden New Delhi och skulle man besöka Indien går det alltid att vända sig dit om man har problem. Men när man väl är i Indien vill man såklart fokusera på att resa runt och njuta av allt det fantastiska som landet har att erbjuda sina besökare. 

Att bo och leva i Indien är inte särskilt dyrt, men det är resan till Indien som kan kosta mycket. Det är en lång flygtur som krävs för att nå Indien från norra Europa. Men när man väl har kommit fram går det att hitta hotellrum, mat och upplevelser till betydligt billigare priser än hemma i det betydligt kallare Sverige. 

Kommentera