Fler viktiga ändringar angående visum till Indien

Indiska ambassaden i Sverige har nu skrivit kontrakt med företaget Cox & Kings Global Services för hantering av visum till Indien. Det innebär att priset för ett turistvisum kommer sjunka från 626 kr till 513 kr, en sänkning med 113 kronor.

Cox & Kings tar över hanteringen från och med den 5 november varpå det kan bli problem med visumansökningar som sker mitt under övergångsperioden. Visumansökan skickas till TT Services som tidigare om det kan garanteras att de kommer fram innan den 2 november då TT Services inte annars hinner behandla dem innan deras kontrakt tar slut. Det kan därför vara klokt att vänta någon extra dag, om man är ute i god tid, och skicka ansökan till Cox & Kings direkt istället för att stöta på problem.

Den nya adressen för visumansökan är:
Cox & Kings Global Services
David Bagares Gata 26 B
111 38 Stockholm

Vi återkommer med mer information när den finns tillgänglig.

Läs mer:
http://www.indianembassy.se/

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu