Indien lanserar kampanj för bröllopsturism

Indien har lanserat en ny bröllopsturismkampanj som vill locka par från hela världen att gifta sig i landet. Kampanjen, som är en del av regeringens satsning på att främja turismen i Indien, fokuserar på Indiens unika kultur och traditioner, dess vackra landskap och dess förstklassiga infrastruktur.

Stor internationell kampanj

Kampanjen kommer att marknadsföras via en rad kanaler, bland annat digitala medier, sociala medier och evenemang. Den kommer också att involvera branschexperter och bröllopsplanerare för att säkerställa att par får den bästa möjliga service.

Unika möjligheter för bröllop i Indien

Indien har mycket att erbjuda par som letar efter en unik och minnesvärd bröllopsceremoni. Landet har en rik historia och kultur, och det finns en mängd olika traditioner och ritualer som kan införlivas i en bröllopsceremoni. Indien har också ett stort utbud av vackra platser att välja mellan, från stränder och berg till palats och haveli.

För par som letar efter en bröllopsceremoni som är både unik och elegant är Indien ett utmärkt val. Landet har något att erbjuda alla, och med den nya bröllopsturismkampanjen är det nu enklare än någonsin att planera det perfekta bröllopet i Indien.

Fördelar med bröllop i Indien

  • Oändliga möjligheter till unika och skräddarsydda bröllopsceremonier
  • En rik historia och kultur som kan inkorporeras i bröllopsceremonin
  • Ett stort utbud av vackra platser att välja mellan
  • Förstklassiga hotell och restauranger
  • Välutbildad och erfaren personal
  • Prisvärd bröllopsturism

Planera ditt bröllop

Om du drömmer om ett bröllop i Indien, är det nu en bra tid att börja planera. Med den nya bröllopsturismkampanjen kommer det bli enklare än någonsin att förverkliga din dröm.
Vad tycker du? Skulle du vilja ordna ditt bröllop i Indien? Kommentera nedan eller på länken i sociala media.

Läs mer:

Läs allt om Indiska bröllop och på vad du som svensk besökare av ett bör känna till!