Intrepid Travels äventyrliga expansion: Nytt liv i Indiens nordöstra och centrala pärlor

Intrepid Travels Indienkontor har nyligen presenterat skräddarsydda äventyrspaket för de nordöstra staterna och centrala Indien. Dessa paket är utformade för att fördjupa resenärer i regionens pulserande kultur, rika arv och fantastiska vildmark.

Olika paket för olika smaker

Paketen, som kallas 'Premium India Safari' och 'India Expedition: Sikkim, Assam och Nagaland', syftar till att locka cirka 12 000 äventyrsentusiaster från hela världen till Indien under 2024. Varje paket är noggrant utformat och leds av erfarna experter och reseledare, vilket garanterar en intim upplevelse för grupper om 12-15 personer.

Vildmarksfokuserat

'Premium India Safari' sträcker sig över 13 dagar och erbjuder ett unikt vildmarksfokuserat äventyr som kittlar sinnena med Indiens syn-, ljud- och doftupplevelser. Aktiviteter inkluderar en rikshasafari genom Keoladeos fågelskyddsområden, kvällsbåtturer och nattsafaris i Satpura National Park, samt jeeputflykter genom Bandhavgarh och Panna National Parks. Resenärer kan förvänta sig att se en mångfald av vilda djur, inklusive fåglar, hjortar, flyghundar, leoparder, sengångare, apor och tigrar.

Nordöstra Indien

Under tiden sträcker sig 'India Expedition – Sikkim, Assam & Nagaland' över 16 dagar och tar sig in i de orörda vildmarksreservaten, de hisnande våtmarkerna och de pittoreska bergsbyarna i nordöstra Indien. Denna expedition erbjuder insikter i kulturerna i Sikkim, Assam och Nagaland, med höjdpunkter som att utforska Kaziranga National Park för att möta den ikoniska enhörnade noshörningen och uppleva den natursköna Darjeeling Himalayan Railway. Från de flytande byarna på Majuli Island till de extraordinära levande rotbroarna skapade av Khasifolket, avslöjar denna resa en mindre känd sida av Indien.

Stärka närvaron utanför de vanligaste turiststråken

Rama Mahendru, landschef för Intrepid Travel i Indien, uttryckte sin glädje över att lansera dessa nya paket, som syftar till att utöka företagets närvaro i centrala Indien och de nordöstra staterna. Med målet att välkomna 12 000 resenärer till Indien i år, ser Intrepid Travel till att varje grupp leds av kunniga och erfarna ledare. För närvarande erbjuder Intrepid Travel 800 resor i landet och är dedikerade till att tillhandahålla äkta och fördjupande reseupplevelser som fångar varje destinations essens.

Under 2023 välkomnade Intrepid Travel 7 500 resenärer till Indien, vilket understryker deras engagemang för att leverera genuina och minnesvärda reseupplevelser.