Om Henric

Henric Carlsson Namn : Henric Carlsson Ålder : Född 74

Utbildning : Medie- och kommunikationsvetenskap med internationell inrikting från Örebro universitet. Min B-uppsats (Läs här) behandlar interkulturell kommunikation mellan svenska och indiska foretag. Min C-uppsats behandlar marknadsföring av kapitalvaror till den indiska medelklassen och finns att läsa här

Yrke : Managing Director för Carlsson Consulting Pvt. Ltd i Udaipur, Indien     
Leder resor i Indien för svenska resebyråer samt det egna företaget sedan flera år.

Driver webbsidan Mexicankitchen.se - allt om Mexikansk mat, recept med mera.

Tidigare:     
Webmaster samt marknadsföring (produktion av annonser och trycksaker) för indiskt företag inom resenäringen sedan 2008.     
Marknads- och kommunikationschef, Sir Padampat Singhania University, Udaipur, Rajasthan, India. (ca 1,5 år)     
Har jobbat på Ericsson Mobile Communications AB i Kumla med diverse produktutvecklingsprojekt samt som Super User för ett expertsystem (ca 7 år). Frilansar även en del som webbutvecklare för ett antal företag i Sverige och Indien.

Fritidsintressen : Resor, fotografering, matlagning samt att umgås med kompisar. Jag är mycket aktiv inom föreningslivet och har spenderat många år i diverse musik- och kulturföreningars styrelser. De senaste åren har jag varit styrelseledamot i Svensk-Indiska föreningen. 

Framtiden : Vad framtiden kommer erbjuda vet jag inte än, men jag kommer fortsätta jobba vidare med restaurang i Indien samt Merida tills dess att nya möjligheter öppnar sig. Har du förslag eller möjligheter?

Skulle intresse finnas kan komplett CV skickas med e-post.

E-Post : henric@indien.nu Telefon : +91 9929 367496 Adress : Pendlar mellan Udaipur i Indien och Merida i Mexiko för närvarande. 

Blogg   I min blogg har jag tänkt blogga om mitt liv i Indien, om utveckling av sajten samt kanske en del om indisk reklam. Klicka här för att läsa min blogg. (Inaktuell för närvarande)

Nedan finns ett urval av bilder fotograferade under den senaste tiden och som kanske inte riktigt passat in i reseguiderna här på Indien.nu