Båtturer i Mumbai ska visa staden från en ny sida

Gateway of India i Mumbai

Den nyöppnade färjeterminalen i Mazgaon, Mumbai, ska förse inhemska så väl som utländska turister med en ny form av båtutflykter i staden.Tidigare har turister varit begränsade till båtutflykter mellan Gateway of India och Elephanta Island men det vill man nu ändra på.

Drygt timmeslånga båtturer

Från den den ungefär en kilometer långa kryssningsterminalen, DTC eller Domestic Cruise Terminal i Mazgaon, ska man erbjuda båtutflykter som är från ungefär en timme långa.

Elephanta Island, Gateway of India och Marine Drive

De nya båtarna ska ta turister runt kusten av staden och från dess däck ska man kunna se såväl Elephanta Island, Gateway of India och Marine Drive. På båtarna, som såväl startar som slutar vid DCT, ska det finnas en enklare servering.

Karta över Domestic Cruise Terminal

Vidare planer

Det finns också vidare planera att utveckla området med flytande restauranger, fler hotell efter kusten och annat som kan locka turister.

Läs mer

Indien.nu om Mumbai

Times of India

Hitta resan till Mumbai (Bombay BOM)

Hitta billiga flygerbjudanden direkt till Mumbai och jämför priser genom vårt formulär här på Indien.nu. Nedan kan du jämföra priser mellan hundratals olika försäljare och flygbolag utan extra kostnad!

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu