Kerala lanserar ny global kampanj – Human by Nature!

Kerala - Human by Nature

Det är nio år sedan Keralas förra kampanj, Your Moment is Waiting, lanserades och nu är det altså dags för en ny. Med "Human by Nature" ska människor och natur förenas. Se den första kampanjfilmen här!

Under gårdagen lanserades den nya kampanjfilmen, Human by Nature, globalt på Keralas officiella Facebook-sida och denna kampanj kommer snart tas ut över hela världen i tv och tidningar. 

Startar med tre minuters kampanjfilm

Kampanjfilmen visar under ca tre minuter samspelet mellan människa och miljö i fem olika landskapstyper. Det är främst riktiga människor som är delaktiga i filmen vilket ger en känsla av ärlighet och naturlighet. Keralas turistminister, Kadakampally Surendran, berättar för travelbizmonitor.com att medan andra destinationer jagar kändisar som varumärkesambassadörer har Kerala istället valt att ta in lokalbefolkning, fiskare, båtmän, skolbarn etc i huvudrollen. Kerala satsar på moderna resenärer som letar efter upplevelser och erfarenheter mer än produkter.

Sverige ett av kampanjländerna

Kampanjen kommer visas i ett flertal länder runt om i världen, där ibland Sverige. Förutom i Sverige kommer kampanjen köras i nyckelmarknader så som USA, Storbritannien, Gulfländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna, schweiz och Belgien.

Hitta resan till Indien

Hitta billiga flygerbjudanden direkt till Indien och jämför priser genom vårt formulär här på Indien.nu. Nedan kan du jämföra priser mellan hundratals olika försäljare och flygbolag utan extra kostnad!

Läs mer

Läs våra resguider till Kerala

Kerala Tourism på Facebook

Källa: www.travelbizmonitor.com

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu