Umeå och Malmö får visumcentra

Sedan en kort tid har Cox & Kings Global Services öppnat nya ”India Visa Application centre” i Umeå och Malmö. För tillfället betyder det inte mycket mer än bättre service för personer bosatta i området runt dessa nya konor. ”Just nu har ambassaden inte gått ut med att man måste besöka centren så då kan ni fortfarande skicka in via post” säger Cox & Kings. Det innebär, i alla fall för tillfället, att personer på dessa orter eller i angränsande län än så länge inte behöver lämna biometriska uppgifter för att få turistvisum och de kan även fortsättningsvis skicka in sina ansökningar med post.

Biometriska rutiner för dig bosatt i Stockholm och angränsande län

Fortfarande gäller det dock att personer bosatta i länen nedan måste besöka Visumcentrum i Stockholm för att ansöka om visum till Indien:

  • Stockholms län
  • Södermanlands län
  • Västmanlands län
  • Uppsala län

Glöm inte personbevis

Precis som tidigare gäller det också att bifoga ett personbevis för alla som ansöker via brev. Personbevis kan lätt införskaffas från skatteverket. Har du digital Bank-ID kan du själv skriva ut personbeviset från skatteverkets hemsida, i övrigt får du kontakta eller besöka deras kontor.

Nya kontoren

De nya kontoren för visumansökan finns på följande platser:

UMEÅ

Skolgatan 54
Tel: 020-434 434

MALMÖ

Holmgatan 8 A
Tel: 020-434 434

 

Läs mer:
Indien.nu om visum

http://www.in.ckgs.se/contact-us/index.html