Viktigt: Starten av biometriska visum skjuts upp!

Cox & Kings Global Services, som hanterar visum för den indiska ambassaden, meddelar nu att starten för de biometriska visum vi tidigare skrev om skjuts upp. Det är tekniska och administrativa anledningar som ligger bakom förseningen, uppger man nu på hemsidan. De senaste förändringarna kommer nu altså bara ett par dagar efter att man annonserat den tidigare nyheten om biometriska visum och bara dagarna innan de skulle tas i bruk.

Vi återkommer med mer information så snart vi vet något mer. Men tills vidare verkar det alltså som att man även under den närmsta framtiden kan ansöka via post från hela landet.

Enligt obekräftade uppgifter som inkommit till Indien.nu håller Cox & Kings på att starta upp fler visumcenter i Sverige för att kunna hantera de stora mängder besökare som förväntas då man inte längre tar emot ansökningar via post.

Läs mer:

Cox & Kings Global Services
Tidigare resenyhet från Indien.nu

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu