vill se mera sol och berg

Eva2015

Just nu fryser jag och längtar till solen men vet att det nästan är för varmt nu eftersom monsunen kommer snart i Kerala som jag var sist i. I går på självaste Långaste långfredagen bestämde jag mej igen för 5 gången att åka till Indien i 5 månader så nu börjar planeringen!! Jag vill flyga till Mumbai sedan flyga till Kathmandu och sedan ta tåg ner från Nepal till varanasi -kolkata-chennai-auroville Mysore varkala . Planerar att åka runt lite mer denna gång. Jag kommer att stanna längst i Kerala ! Det känns så bra just nu!

Lite om förra resan
Tänkte lägga ut lite bilder från munnar som gjorde väldigt stort intryck på mej !
Vandrade en del bland te plantagen var uppe på 2000 meters höjd. Jag hade hyrt en chafför som körde mej från Kochi (100km) och sedan körde runt mej överallt i en vecka längs slingrande vägar och sedan körde ner mej till Alleppey (100km) jag betalade för taxi och hyfsat rum 18000 in rupier det var jättebra att ha chafför för då kunde jag säga till om jag ville stanna och ta bilder och jag fick se väldigt mycket!!!