Sista förberedelserna

brudinnan

Det absolut svåraste inför Tittis och min resa är nog packningen. Vad sjutton ska vi ha med oss, Ryggsäck eller resväska? Ska vi ta så lite som möjligt och handla allt eftersom? Vi kommer ju att resa runt under våra tre veckor. Nja, låter lite överdrivet. Mumbai och sen tåg till nån hillstation på vägen till Goa. Jag packade min ryggsäck och stoppade ner sen ner den i min rullväska. Insåg redan på vägen till bussen att den rullade inte så bra på vintervägar. Hjulen kommer nog att pajja rätt snart så när jag kom hem till Titti bestämde jag mig för att bara ta ryggsäcken. Fick tillochmed med ner kudden i ryggan.

Vad löjlig man är, tänker mer på hårspray än hur vi mitt i natten ska hitta till vårt förbokade hotell som ni ser på bilden. Haha, svårt val när man inte fattar nåt om hur Bombay ser ut. Googlade fram att Colaba var turistplatsen så då fixar vi ett hotell där, budgeten vi satt är att hotellen får kosta runt 100:- per person och natt, men i Första nätterna i Mumbay får kosta lite mer så vi tog det tredje billigaste hotellet som fanns på internet.

Haha, här diskuteras om man får ta med en ansiktskräm i handbagaget eller inte, haha, det vore nog viktigare att kolla lite på kartan så vi fattar nått när vi landat.

Nu njuter jag av ett glas vin medans Titti springer runt helt förvirrad i morgonrocken. Om fem timmar börjar resan, hurra!!!

Bilder

brudinnan fre, 2016-02-05 05:57

Som svar på av matsism

Haha, upptäckte precis det då jag gick ut på Google maps. Känns sim vi hamnat mitt i Indien. Jätteroligt att se min väninnas reaktion när vi gick iväg och åt frukost. Första gången hon är här.