Individuell Människohjälp

Individuell Människohjälp

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tretton länder världen över.

IM arbetar långsiktigt tillsammans med lokala samarbetspartners, främst med hälsa, utbildning och försörjning. Insatserna utformas som hjälp till självhjälp och nya verksamheter börjar i liten skala.

IM arbetar med människor oavsett tro, ursprung eller politisk övertygelse. Vi är inspirerade av kristet-humanistiska värderingar, som för oss står för medmänsklighet och alla människors lika värde. Verksamheten är möjlig tack vare det samlade engagemanget hos över 40 000 givare och volontärer.
Tillsammans kan vi skapa en rättvis och medmänsklig värld att växa i.

Välkommen att stödja IM!
Du kan stödja IMs arbete på många olika sätt. HÄR kan du se sätt som du kan engagera dig på.
Var med och bidra till en bättre värld idag!

Läs mer om IM's jobb i Indien HÄR

IM, Individuell Människohjälp
Box 45, 221 00 Lund
besöksadress: Spolegatan 12B
tel: 046-32 99 30
fax: 046-15 83 09
e-post: individuell@manniskohjalp.se
www.manniskohjalp.se

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu