Intacts vänner

Intacts vänner

Föreningen Intacts vänner bildades 1998 och är en ideell förening vars ändamål är att bistå Intact (Integrated Action Trust) i Indien. Biståndet består av insamlade medel och personliga insatser. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.
INTACT driver bland annat en skola för utvecklingsstörda barn, sponsrar unga flickors utbildning och har startat upp ett ekologiskt jordbruksprojekt som skapar arbetstillfällen för unga utvecklingsstörda. De senaste projektet är att starta ett ridterapicenter i anslutning till Intact Special School. INTACT är en liten organisation med välutbildad och kompetent personal.

Läs om våra projekt HÄR

Om Intact
INTACT (Integrated Action Trust) är en humanitär stiftelse utan eget vinstintresse i sydöstra Indien som grundades av Thomas Ebenezer 1992. I samband med att han fick en son med en lätt utvecklingsstörning väcktes tanken om att förändra livsvillkoren för sonen och andra barn i samma situation. Thomas startade en särskola, Intact Special School (ISS). Nu har INTACT flera grenar, men fortfarande är ISS hjärtat i verksamheten.

Vill du arbeta för Intacts Vänner som volontär, läs mer HÄR.

Pengarna kommer fram.
Tack vare Intacts Vänner och dess faddersystem kan INTACT bedriva en väl fungerande hjälpverksamhet där pengarna verkligen når fram till de behövande. De administrativa kostnaderna hålls nere tack vare ideellt arbete och mer än 96 kronor av varje skänkt hundralapp går direkt till verksamheten.

Bli medlem!
Idag har Intacts vänner över 400 medlemmar, men behovet är stort och vi vill bli fler!
Bli medlem genom att sätta in 100 kr på PG 90 11 31-3.

Kontakt:
intactsvanner@gmail.com
Ulla Winroth, kassör
Telefon: 019-24 08 43 E-post: ulla.winroth@orebro.bostream.se
Intact EQ
intacteq@gmail.com