Billigare inrikesflyg för nattugglor

Air India börjar med nattflyg

I ett nytt drag för att locka budgetresenärer erbjuder nu Air India billiga inrikesflyg på natten.

De nya nattflygen trafikerar Bengaluru (Tidigare Bangalore) – Ahhmedabad – Bengaluru, Delhi Coimbatore – Delhi och Delhi – Goa – Delhi. Billigast blir det om man bokar minst 15 dagar före avresa.

För att hitta dessa erbjudanden kan man leta efter följande flyg:

  • AI 589 avgår från Bengaluru 00:30 och ankommer i Ahmedabad 02:35 med returflyg 03:05 och ankomst tillbaka i Bengaluru 05:25. Startpris 1000 rupies.
  • AI 547 lämnar Delhi 21:15 och anländer i Coimbatore 00:30 med returflyg från Coimbatore till Delhi mellan 01:00 och 04:00. Startpris 2500 rupies.
  • Det för de flesta turisters kanske mest intressanta flyg är flyget mellan Delhi och Goa som avgår 22:00 från Delhi med ankomsttid 00:35. Returflyget från Goa till Delhi avgår 01:15 och anländer i Delhi 03:40. Startpris 3000 rupies.

    Priserna ovan gäller om man bokar minst 15 dagar före avresa och inkluderar inte skatter.

För och nackdelar med nattflyg

Några av fördelarna med att flyga på natten är att terminalerna ofta är lugnare med snabbare hantering vid incheckning och säkerhetskontroller. Trafiken i städerna är oftast lugnare på nätterna vilket gör att transfer mellan hotell och flygplats också kan gå betydligt snabbare. Men nackdelen är kanske att det kan bli svårare att hitta boende om man vill leta runt själv för de flyg som landar tidigare på natten, å andra sidan slipper man kanske en natts boende helt om man ankommer nära morgontimmarna. Vi på Indien.nu tycker dock att fler alternativ och möjligheter är jättebra och ser fram emot nästa resa!

Hitta flygresan

Hitta billiga flygerbjudanden till eller i Indien och jämför priser genom vårt formulär här på Indien.nu. Nedan kan du jämföra priser mellan hundratals olika försäljare och flygbolag utan extra kostnad!