Backwaters

Henrics blogg

Cruisat runt med vår egna båt bland kanalerna två dagar & en natt i Kerala nu! Vi har åkt förbi palmer, fiskare, djur, byar, risfält m.m! Högst upp på båten hade vi ett soldäck där vi solade och drack drinkar. På kvällen åt vi middag & sedan blev det sängdags. 

Dagen därpå vaknade vi av en otroligt vacker utsikt och frukost redo på bordet. När båtturen sedan tog slut och vi åkte in till land erbjöd sig ägaren att ta med oss på sin lilla båt genom de mindre kanalerna gratis för att fota & filma med drönaren. På bilderna nedan ser ni hur fint det var.

På väg genom de mindre kanalerna gjorde vi ett stopp vid en kyrka som höll på att byggas, alla byggarbetarna samlades runt Victor då de ville se fotografierna och videoinspelningarna från drönaren. Vi flög även med drönaren över kyrkan och dessa bilder skickade vi till byggarbetarna och prästen.

Alla människor vi mött hittills i Indien har varit otroligt trevliga. De har hjälpt oss att hitta platser, bjudit oss på mat, Chai te, pratat & varit allmänt nyfikna på var vi kommer ifrån. Företaget vi bokade med var Angel Queen housboat, rekommenderas varmt!

Följ oss på vår 2.5 månader långa resa genom Indien, Maldiverna och Sri Lanka på www.cnylund.se och instagram carolanylund