Dagens bild igen. Och några funderingar...

Henrics blogg

Det har bara gått tre dagar men ändå har det varit makalöst svårt att ta tag i den här utmaningen. Saknar inspiration. Men man säger ju att om man har skrivkramp så gäller det att skriva så kommer innehåll och inspiration allt efter som. Så jag pepprar på med ännu med bild från den här regniga och tråkiga dagen. Eftersom det regnat nästan hela dagen gick jag även idag bara upp på takterassen här hemma för att knäppa av en bild. Denna gråtrista dag till ära fick bilden bli i svart/vitt med lite mörkade kanter.

Jo, jag kom på, om jag lägger ett nytt inlägg varje dag (som det är möjligt) så kommer det bli väldigt många inlägg inom kort. Kanske borde jag göra ett inlägg per vecka och redigera det dagligen istället? Det får jag i så fall börja med när veckan är slut!

Bildgalleri
Tunga regnmoln över Udaipur