Gårdagens dagens bild

Henrics blogg

Det här med dagens bild verkar inte vara min grej, det börjar snarare bli ett undantag att det blir någon fotografering men det kanske räcker med att komma med dagens bild när jag har tid och igår var jag ut vid min komps projekt, D.a.a.n. D.a.a.n är ett projekt som bland annat arbetar med utbildning och liknande ute i byarna runt Udaipur, ett projekt som jag och Anso är delvis involverade i. Hur som helst, när jag satt där med ungarna såg jag ett par kameler som gick upp för en kulle en bit från centret, det måste ju förevigas. Tyvärr håller ju inte mitt teleobjektiv längre, autofokusen är trasig och likaså bländaren samt att det är lite lätt trasigt rent allmänt. Dvs, att få skarpa och bra bilder är snarare ett undantag än något normalt. Utöver kamelerna var jag tvungen att ta en bild på våra ekorreungar som precis börjat lämnat balkongen för att utforska trädet på gården. Han ser lagom stirrig ut :)

Bildgalleri
Ekorreunge

Ekorreunge

Kameler på tur

Kameler på tur

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu