Dagens dagens bild

Henrics blogg

Efter det sedvanliga besöket på German Bakery passade jag på att ta en liten sväng på motorcykeln på en av mina favoritvägar. Vägen som knappt har någon trafik förutom några bufflar, traktorer och kor har fin beläggning, härliga kurvor och skär genom ett lummigt och bergigt landskap. Med solen i ögonen styrde jag åter igen upp mot Badi lake (Tiger lake som sjön också kallas) där jag tog ett litet stopp vid sjökanten. Det är otroligt härligt att stanna till här, knäpptyst förutom fåglarnas sång och något enstaka råmande långt där borta i bakgrunden. Kanske inte någon spännande bild men den får duga för att symbolisera lugnet och vilken underbar plats det här är.

Klicka på bilden ovan för att se den i större format!

Bildgalleri
Dagens bild

Dagens bild

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu