Blogg för jättebästisar ska till Indien

Två dagars väntan...

Igår kom det efterlängtade smset om att visumet/passet var klart att hämtas!
Det gick verkligen snabbt och smidigt att få visumet!
Vi hade hört att det kunde ta veckor så vi var lite oroliga men om det berodde på lågsäsong eller att de bytt samarbetspartner låter jag vara osagt. Nu ska tilläggas att vi bor Stockholm och kunde besöka kontoret.

Visum och Vaccin

Först avsäga sig medborgarskap....

14/04/2014 är  historiskt ögonblick! Jag ska avsäga mig mitt indiska medborgarskap.

Jag är adopterad ifrån Indien och fick per automatik medborgarskap i landet vid födseln. Att det ska vara så dyrt att bli av med något som man fått gratis? Själva makuleringen i sig trodde jag inte skulle vara så kompliverat men tji fick jag.

Prenumerera på innehåll