Passet kom

 Konstnär på väg

Passet kom med visumet inpräntad däri. Jag tror det är nu jag inser att jag är verkligen på väg. 

Jag kännner mig så glad! 

Tack vare forumet här,  ett stort tack till matsism,  fick jag också svaret på hur jag ska göra med internetuppkopplingen eftersom tanken är att dokumentera resan via nätet. 

Jag mig friheten och citerar matsism ord:

 

Airtel  har en dygnetruntöppen butik efter tullen vid ankomst i Delhi. Just den butiken är vana att hjälpa utlänningar och har kort som fungerar direkt (vilket är ovanligt i alla andra butiker). Tag med kopia på passet, kopia på visumet, nytaget passfoto, skatteverket s personbevis på engelska som du laddar hem och skriver ut från skatteverket.se .

2 GB data / 30 dagar kostar 750 rupier.
10 GB data / 30 dagar kostar 1500 rupier.
Hastigheten i Delhi brukar pendla mellan en och fyra megabitar / sekund.

De har simkort i alla tre olika storlekar. "

 

 

Detta forum är rena guldgruvan. Diverse trådar resulterade i att jag redan nu har  prickat in några platser som jag tänker besöka när jag är i New Delhi.  Nu ska jag logga ner och gå  på jakt efter en större  resväska. Jag tänker förvisso ta med med mig  så lite packning som det är möjligt men den väska som jag hade i åtanke får plats med min kameraväska och det kanske är i det minsta laget. Smile   

Hoppas  också att vädret håller i sig och att jag får tid att ta några gyllene höstbilder. 

 

Bildgalleri
Hjärteträdet: Hjärtat inne i hjärtat.

Hjärteträdet: Hjärtat inne i hjärtat.

Kommentarer

Re: Passet kom

matsisms bild

:-)
Har du någon inbjudan till utställningen?

Matsism

Matsism har alla svaren ...

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu