Hyatt Regency stänger: Inte ens femstjärniga hotell immuna mot Covid-19

Att Corona slagit hårt mot den indiska resebranschen har kanske inte undkommit någon. Allt som oftast är det de små aktörerna i reseindustrin som drabbats värst, men nu visar det femstjärniga Hyatt Regency att inte ens de är immuna.

Stängs med omedelbar verkan 

Det stora flådiga Hyatt Regency, nära flygplatsen i Mumbai, är ett av de mest kända lyxhotellen i staden och har länge lockat med sin goda service och faciliteter. Nu meddelar man att man inte längre har råd att betala lönerna för de anställda. 

I ett kort utlåtande uttalade hotellchefen Hardeep Marwah att moderföretaget inte har skickat pengar för att kunna fortsätta verksamheten. "Detta är för att informera all personal på hotellet om att det inte finns några pengar från Asian Hotels (West) Ltd, ägaren till Hyatt Regency Mumbai, för att möjliggöra betalning av löner eller för att stödja hotellets verksamhet," skrev Marwah i ett meddelande till hotellets anställda.

Stängt tills vidare

Än så länge verkar inga dörrar stängas helt för ett återvändande till “business as usual” i framtiden utan Hardeep Marwah låter också meddela att ”Som en konsekvens har beslutet fattats att tillfälligt avbryta all verksamhet ... med omedelbar verkan. Hotellet kommer att förbli stängt tills vidare”.

har du besökt Hyatt Regency i Mumbai? Vad är dina minnen av hotellet?