Service och utbud på Noida International Airport

Som vi skrev i en artikel nyligen är den nya internationella flygplatsen i Noida försenad, men med mindre än ett år kvar till dess premiär har nya uppgifter kommit ut om den nya flygplatsens servicenivå. Bakom utbudet ligger bolaget Heinemann och BWC Forwarders Private Limited, som ligger bakom flygplatser så som Frankfurt, Istanbul och Sydney.

12 miljoner årliga passagerare

Noida International Airport, som utvecklas av Flughafen Zürich AG (Zurich Airport), kommer att kombinera indisk värme och gästfrihet med schweizisk teknik och effektivitet, menar representanter för flygplatsen. I den första fasen kommer flygplatsen att ha en start- och landningsbana samt en terminal med kapacitet att hantera 12 miljoner passagerare årligen. 

Sömlös och engagerande shoppingupplevelse

Flygplatsen kommer att erbjuda en sömlös och engagerande shoppingupplevelse för resenärer. Heinemann och BWC Forwarders Private Limited har fått koncessionen för detaljhandel och skattefri försäljning. Heinemann kommer att driva skattefri försäljning, medan en innovativ "market walkthrough"-koncept kommer att förvandla den inhemska detaljhandelssektionen. 

Integration mellan internationella och indiska varumärken

Enligt en pressrelease kommer internationella varumärken och indiska märken att smakfullt integreras, tillsammans med lokalt hantverk och souvenirer från Uttar Pradesh. Resenärer kan förvänta sig ett brett utbud av premiumvarumärken, inklusive alkohol, tobak, konfektyr, parfymer, kosmetika och exklusiva chokladprodukter. Dessutom kommer det finnas modeaccessoarer, ayurvediska produkter, förpackade livsmedel samt olika teer, kaffe och kryddor. Målet är att erbjuda en unik blandning av skattefri och detaljhandelsshopping som tillgodoser resenärernas olika behov och skapar en minnesvärd upplevelse på flygplatsen.

Noida International Airport kommer att ansluta Delhi-området med andra städer i Indien och världen. Detta världsklassiga flygplatsprojekt kommer att erbjuda omfattande kommersiella attraktioner och tjänster till sina passagerare, samtidigt som det kombinerar schweizisk effektivitet med indisk gästfrihet.