Juni

Juni

Idag är det den 2a juni . Mycket har hänt sen sist . Kissen Lisa är kvar och har fått 3 jättesöta kattungar , de bor i en gammal spjälsäng så länge , kattungarna tyckte det var kul att få mer plats att leka på : ) Lisa var lite skeptisk först men det gick bra efter en stund .  

Funderingar på Indien , alltid , många , hela tiden ...

Har nästan bestämt mig för att det blir en flytt tillbaka till West Delhi . Känner att jag behöver göra något annat i mitt liv . Jag trivs inte med något just nu , varken Sverige , vädret , vänner , eller familj . Håller mig för mig själv och bara jobbar för att få ihop varenda krona jag kan . Har också märkt vilka mina riktiga vänner är , sånt kan förvåna en faktiskt . 

Har börjat riva ur förrådet , nu ser man till och med golvet i det : ) , tagit hem massa lådor och slängt ungefär mer än hälften av innehållet i varje låda . Sparar bara nödvändigast och det jag tycker är fint , blir alltså inte mycket kvar . Känns verkligen jätteskönt . Har googlat en del på tips om att sortera och förvara saker , spännande . Hoppas bli klar med förrådet inom några veckor . Har mest kvar små lådor som måste sorteras och kategoriseras , det kommer ta sin lilla tid . sen ska min lägenhet packas ihop när jag väl bestämt mig om det blir en flytt , så tänker att om jag sorterar upp allt nu så slipper jag sånt sen . Köpte mig en skruvdragare på IKEA , då mitt hem består till 99 % av IKEA möbler så kommer jag kunna skruva isär alla möbler enkelt , och kunna förvara allt kompakt . Tycker det är roligt att fixa och organisera . 

Hörde att IKEA ska öppna i Hyderabad , gissa vem som blev gladast , IKEA fantast som jag är . Jag och min ex-man planerar en road trip dit sen , annorlunda och roligt ! 

Undrar hur man avslutar allt i Sverige vid en flytt utomlands ? Googlar vidare  _ _ _ tacksam för tips ... 

Några tankar och funderingar en Fredagskväll . 

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu