Juni

Idag är det den 2a juni . Mycket har hänt sen sist . Kissen Lisa är kvar och har fått 3 jättesöta kattungar , de bor i en gammal spjälsäng så länge , kattungarna tyckte det var kul att få mer plats att leka på : ) Lisa var lite skeptisk först men det gick bra efter en stund .  

Funderingar på Indien , alltid , många , hela tiden ...

Har nästan bestämt mig för att det blir en flytt tillbaka till West Delhi . Känner att jag behöver göra något annat i mitt liv . Jag trivs inte med något just nu , varken Sverige , vädret , vänner , eller familj . Håller mig för mig själv och bara jobbar för att få ihop varenda krona jag kan . Har också märkt vilka mina riktiga vänner är , sånt kan förvåna en faktiskt . 

Har börjat riva ur förrådet , nu ser man till och med golvet i det : ) , tagit hem massa lådor och slängt ungefär mer än hälften av innehållet i varje låda . Sparar bara nödvändigast och det jag tycker är fint , blir alltså inte mycket kvar . Känns verkligen jätteskönt . Har googlat en del på tips om att sortera och förvara saker , spännande . Hoppas bli klar med förrådet inom några veckor . Har mest kvar små lådor som måste sorteras och kategoriseras , det kommer ta sin lilla tid . sen ska min lägenhet packas ihop när jag väl bestämt mig om det blir en flytt , så tänker att om jag sorterar upp allt nu så slipper jag sånt sen . Köpte mig en skruvdragare på IKEA , då mitt hem består till 99 % av IKEA möbler så kommer jag kunna skruva isär alla möbler enkelt , och kunna förvara allt kompakt . Tycker det är roligt att fixa och organisera . 

Hörde att IKEA ska öppna i Hyderabad , gissa vem som blev gladast , IKEA fantast som jag är . Jag och min ex-man planerar en road trip dit sen , annorlunda och roligt ! 

Undrar hur man avslutar allt i Sverige vid en flytt utomlands ? Googlar vidare  _ _ _ tacksam för tips ... 

Några tankar och funderingar en Fredagskväll . 

Henric lör, 2019-05-25 10:17

Hej! Ledsen att jag inte kommenterat tidigare, men hur har det gått med allt? Jag hade en liten existensiell kris i Indien och bor numer i Mexico sedan några månader. Det har gett mig energi att ta hand om sajten, skriva artiklar och uppdatera igen :)

Men har du flyttat tillbaka till Indien? Det är inte utan att jag längtar tillbaka.