Minnen och 9 månader kvar till November ...

Minnen och 9 månader kvar till November ...

Hej , 

Jag och min lånekatt ( min lägenhetskompis som flyttat ut har lämnat kvar sin katt tills hon hittar ett eget boende och kan ta hand om den igen själv ) Lisa sitter och kollar på datorn , jag har nämligen en väldigt teknikintresserad kisse , om hon missar ett videosamtal så blir det sura miner kan jag lova . Sladdar är jätteroligt att försöka få tag i när dom ska kopplas på för laddning . Hon är gärna med och streamar tv serier , hitills har " Jul med Ernst " varit det mest intressanta , hon följde noga allt som rörde sej på skärmen , när hans hund skällde fick hon nog och la sej på golvet ist för i mitt knä Laughing

Tänkte på min tid i Indien , där har vi 3 gatuhundar , som heter Chero , Bollo, och Dolly . Dolly är en tik och bossen över killarna trots att hon är minst . Chero var den som var mest framåt och social , vi blev superbra kompisar och ja ,, han hängde på mej lite överallt , till affären , till bankomaten osv , kan tro att grannar och andra hade roligt åt den svenska blondinen och gatuhunden Chero som ofta var på promenad tillsammans . 

Chero gick och talade om varje morgon för våran granne under oss att han minsann var väldigt hungrig och vill ha frukost . Aunty var alltid beredd med en rejäl frukost , men ibland så ångrade han sej i sista sekunden , nosade på frukosten och gick sen och la sej i deras entrehall . Ibland struttade han iväg utan frukost och ibland åt han upp den då han insåg att det inte serverades något annat den morgonen .  

Om hon inte var hemma så kunde vi ibland höra en liten tass som krafsade på våran dörr , och ett litet gläfs , tyvärr hade vi sällan något hemma som passade honom . Svärmor slängde åt honom en chapati nån gång , och då fick hon en blick av honom som om han frågade henne om hon verkligen tyckte han inte var värd mer än en torr brödbit . Hon är inte förtjust i hundar och hon chasade gärna bort honom istället . 

Om allt går som det ska så åker jag till Indien i Novmember i år , pratade med äldsta jäntan på min gata i morse , hon börjar alltid med att fråga när jag kommer hem , för hon har tråkigt utan mej säger hon . Hon är 14 år och äldst av barnen , de andra är några år yngre än henne så hon växer ifrån dom . 

Jag berättade att jag jobbar för att komma tillbaka i slutet av November i år , hon blev glad , och nu kommer hon skriva varje dag till mej och fråga hur många dagar det är kvar Laughing  . När jag lärde känna hennes familj , så kunde hon knappt engelska , men nu pratar hon och skriver jättebra , för med mej var hon tvungen att prata engelska då jag inte kan Hindi , så hon lärde sej ganska mycket under året jag bodde där . 

Funderar på hur det kommer kännas att komma tillbaka , som hemma , eller främmande och konstigt . Lämnade hälften av alla min saker där hos min dåvarande man . Så har ju massa grejjer kvar , kanske gör att jag känner mej hemma iaf . 

Vet att det kommer bli väldigt känslomässigt och emotionellt iallafall . Planerar ett par ensamna nätter på hotell för att sova ikapp och samla mej inför många härliga möten med alla mina nära och kära där . 

Längtar så oerhört mycket efter alla där , grannarna , deras barn , saknar och hänga i " uncles " kiosk och träffa hans kunder av alla de slag , saknar mina kompisar , hundarna , maten , ljuden , dofterna ,,, allt !  

Bara att existera där är underbart LaughingCoolKiss

 

 

Bildgalleri
Fick köra häst och vagn i Agra , det var jätteroligt och spännande . Det vill jag göra om !

Fick köra häst och vagn i Agra , det var jätteroligt och spännande . Det vill jag göra om !

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu