Minnen och 9 månader kvar till November ...

Hej , 

Jag och min lånekatt ( min lägenhetskompis som flyttat ut har lämnat kvar sin katt tills hon hittar ett eget boende och kan ta hand om den igen själv ) Lisa sitter och kollar på datorn , jag har nämligen en väldigt teknikintresserad kisse , om hon missar ett videosamtal så blir det sura miner kan jag lova . Sladdar är jätteroligt att försöka få tag i när dom ska kopplas på för laddning . Hon är gärna med och streamar tv serier , hitills har " Jul med Ernst " varit det mest intressanta , hon följde noga allt som rörde sej på skärmen , när hans hund skällde fick hon nog och la sej på golvet ist för i mitt knä Laughing

Tänkte på min tid i Indien , där har vi 3 gatuhundar , som heter Chero , Bollo, och Dolly . Dolly är en tik och bossen över killarna trots att hon är minst . Chero var den som var mest framåt och social , vi blev superbra kompisar och ja ,, han hängde på mej lite överallt , till affären , till bankomaten osv , kan tro att grannar och andra hade roligt åt den svenska blondinen och gatuhunden Chero som ofta var på promenad tillsammans . 

Chero gick och talade om varje morgon för våran granne under oss att han minsann var väldigt hungrig och vill ha frukost . Aunty var alltid beredd med en rejäl frukost , men ibland så ångrade han sej i sista sekunden , nosade på frukosten och gick sen och la sej i deras entrehall . Ibland struttade han iväg utan frukost och ibland åt han upp den då han insåg att det inte serverades något annat den morgonen .  

Om hon inte var hemma så kunde vi ibland höra en liten tass som krafsade på våran dörr , och ett litet gläfs , tyvärr hade vi sällan något hemma som passade honom . Svärmor slängde åt honom en chapati nån gång , och då fick hon en blick av honom som om han frågade henne om hon verkligen tyckte han inte var värd mer än en torr brödbit . Hon är inte förtjust i hundar och hon chasade gärna bort honom istället . 

Om allt går som det ska så åker jag till Indien i Novmember i år , pratade med äldsta jäntan på min gata i morse , hon börjar alltid med att fråga när jag kommer hem , för hon har tråkigt utan mej säger hon . Hon är 14 år och äldst av barnen , de andra är några år yngre än henne så hon växer ifrån dom . 

Jag berättade att jag jobbar för att komma tillbaka i slutet av November i år , hon blev glad , och nu kommer hon skriva varje dag till mej och fråga hur många dagar det är kvar Laughing  . När jag lärde känna hennes familj , så kunde hon knappt engelska , men nu pratar hon och skriver jättebra , för med mej var hon tvungen att prata engelska då jag inte kan Hindi , så hon lärde sej ganska mycket under året jag bodde där . 

Funderar på hur det kommer kännas att komma tillbaka , som hemma , eller främmande och konstigt . Lämnade hälften av alla min saker där hos min dåvarande man . Så har ju massa grejjer kvar , kanske gör att jag känner mej hemma iaf . 

Vet att det kommer bli väldigt känslomässigt och emotionellt iallafall . Planerar ett par ensamna nätter på hotell för att sova ikapp och samla mej inför många härliga möten med alla mina nära och kära där . 

Längtar så oerhört mycket efter alla där , grannarna , deras barn , saknar och hänga i " uncles " kiosk och träffa hans kunder av alla de slag , saknar mina kompisar , hundarna , maten , ljuden , dofterna ,,, allt !  

Bara att existera där är underbart LaughingCoolKiss

 

 

Bilder