Uppdaterad: Nu planeras nya flyg mellan Delhi och Dharamsala

Dharamsala

Det indiska lågprisbolaget Spicejet kommer snart börja flyga sträckan mellan Delhi och Dharamsala. Dharamsala är inte bara en vacker stad i Himalaya utan också sätet för Dalai Lama, exiltibetanernas ledare. Staden har även seglat upp som en cricketstad och flera stora nationella och internationella matcher spelas här.

Det föreslagna flyget kommer troligen att mellanlanda i Chandigarh på sin väg mellan huvudstaden och den lilla bergsorten.

Det har inte gått några flyg till Dharamsala sedan Kingfisher Airlines ställde in sina flygningar i oktober förra året.

Uppdaterad 2013-05-30

Spicejet har ännu inte påbörjat sina flyg till Dharamsala, istället är det nu Air India som gäller. Air India har redan börjat sina flyg mellan Delhi och Dharamsala med hjälp av flygplan av modellen Turboprop ATR (48 säten). Priserna varierar från ungefär 5000 rupies och uppåt beroende på dag.

Spice Jet väntar fortfarande på tillstånd från DGCA (Directorate General of Civil Aviation), säger Kuldeep Sharma, Airport in-Charge of Kangra airpor till Travelbiz Monitor.

Källa:
http://www.travelbizmonitor.com/
http://www.travelbizmonitor.com/
http://spicejet.com/

Läs mer:
Resguide till Dharamsala

Resguide till Delhi

Kommentarer

Re: Nu planeras nya flyg mellan Delhi och Dharamsala

matsisms bild
Vilket datum börjar Spice Jet flyga mellan Delhi och Gaggal?

Matsism har alla svaren ...

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu