Indien och telepati.

Indien och telepati.

Vi har åter igen börjat fundera på en Indienresa, i så fall kommer det att bära av under senare delen av sommaren 2012. Vart är inte spikat men att det blir Khunti är ganska givet. Funderingarna går även kring ett besök till Manali där vi inte varit sedan 1994 samt Kerala och Udaipur. Känns som att det kommer att bli en hel del inrikesflyg denna gång vilket har blivit vanligare för oss de senaste resorna.

En udda sak med ståpälsvarning hände i går då vi planerade att ringa till Sr Anice, vår vän och värd i Khunti. Jag chattade med Henric på MSN om vad klockan var i Indien just då och om det möjligen skulle vara försent att ringa till Sr Anice (nunnor går och lägger sig ganska tidigt) nu när klockan hunnit bli 21 där. Jag hade väl mer eller mindre bestämt mig för att inte ringa upp när Lenas mobil ringde. Döm om vår förvåning när det visade sig vara Sr Anice som ringde upp oss! Snacka om telepati! En ilning gick längs ryggraden: Det var meningen att vi skulle prata denna dag helt enkelt.

Fantastiskt att höra hennes röst och jag tror hon var lika glad att få höra våra röster. Vi berättade om våra planer och hon berättade om läget i Khunti samt att hon snart skulle pensioneras och förmodligen hinna bli förflyttad innan nästa sommar. Dock ska hon göra allt för att vara på plats ändå när vi är där.

Så var ”the Indiabug” framme igen…

Kommentarer

Se bara till att komma till Udaipur!

Se bara till att komma till Udaipur när vi båda är hemma den här gången. Även om ni såklart är välkomna i vilket fall som helst!

Manali låter trevligt, kanske borde jag ta en avstickare dit när jag ändå åker till Palampur nästa månad?