Kerala introducerar hoppa-på-hoppa-av-bussar i Thiruvananthapuram

Nu blir det enklare och roligare för dig som turistar i Thiruvananthapuram eller Kovalam. Den delstatliga turistmyndigheten i Kerala ska nämligen köpa in fem Volvo-bussar med låga golv för att gå på en förbestämd slinga. Köp en biljett och hoppa på eller av bussarna när du vill på något av de alla stoppen utan att lösa ny biljett.

Thiruvananthapuram

De luftkonditionerade bussarna ska erbjuda mer än bara transporter

På de luftkonditionerade bussarna  kommer det finnas turistguider, audio-guider (digitala små apparater med hörlurar som ger turistinformation) samt möjligheter att boka och köpa biljetter direkt på bussen.

Bland de planerade stoppen finns Kovalam, East Fort, Shankumugham, Veli Tourist Village, Akkulam och flera andra sevärdheter.

Läs mer:
Mer om Thiruvananthapuram

Mer om Kovalam

Källa:
Travel Biz Monitor

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu