Blogg för britrina

Välkommen till britrinas blogg. Här kan du hitta alla de senaste inläggen.

Namaste!
Så är jag då sedan snart två månader tillbaka i Indien och Benares.

Mina åtta månader i Indien var över i ett nafs och nu har jag faktiskt varit hemma i Sverige i snart fyra månader. Fyra månader som har gått väldigt snabbt, eftersom jag direkt efter hemkomsten började sommarjobba.

 Den 7:e mars var det dags för festivalen holi, kort sagt det hinduiska nyåret. Det här var mitt första holifirande och det blev ett minne för livet.

I mitten av januari lämnade jag det kalla Benares för att åka på en tripp till Goa. Jag och en vän gav oss iväg på denna resa, till en plats vi hört mycket om, men som ingen av oss hade besökt tidigare.

Så, nästan 3 månader för sent kommer min rapport från månaden Kartik. Månaden avslutades vid fullmånen den 8:e november.

Hej allesammans!

  Här i Benares rullar livet på i sina gamla spår. Det mesta är sig likt och jag har snabbt kommit in i vardagslunken. Det är rätt skönt, det är verkligen som att vara hemma.

Så var jag då tillbaka i varma, smutsiga, överbefolkade, kaotiska och underbara Indien!!! Har varit här i cirka 1 ½ vecka och har nu kommit till rätta och känner mig som hemma.