Kamel

Kamelritt i Osian

Inte ett helt vanligt färdmedel för turister, men det funkar. Om man har en kamel... De springer ganska snabbt och man bumpar rejält på dess rygg, men det är härligt när man väl vågar släppa loss lite! Befinner ni er i Rajasthan får ni för allt i värden inte missa att dra på kamelsafari! Se dock till att gruppen är liten, att alla får sin egen kamel samt att täcken, mat, vatten finns och ingår i priset! För den med ömmande rumpa kan en dagstur vara nog men om du är mer äventyrlig finns det turer på flera dagar.

Bra utgångspunkter för Kamelsafari I Indien

Vissa turister köper sin egna kamel och tar en lång ridsemester genom landet. Men ska man göra det så ska man nog vara mycket van vid både djur och landet i sig.

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu