Yogaköket

Bokfakta
Författare
Malin Mendel
Förlag
Lava förlag
Språk
Svenska
Genre
Filosofi & religion
Mat & dryck
Sport, fritid & hobby
Upplaga
Första upplagan
I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.

Malin Mendel Westerberg har tidigare skrivit en av våra absoluta favoritkokböcker med indisk mat. Bombay Takaway : Indien genom maten är mer än bara en kokbok, där får vi också följa med till personen bakom receptet och lära oss massor av spännande och intressant om Indiens brokiga historia. I Malins senaste kokbok, Yogaköket, kan vi också räkna med mycket mer än bara mat.

I boken får vi ta del av yogarörelser i bild och text, lära oss om kryddor, örter och annat som får vår mage och kropp att må bättre. Något som är allt mer aktuellt i vår stressiga och förorenade omvärld.

"Matsmältningen är avgörande för hur vi mår, och indisk matlagning utgår från denna insikt. Den är rik på grönsaker, baljväxter, nötter och färsk frukt, samt mängder av kryddor. Den är antiinflammatorisk och full av antioxidanter. 

 
Boken innehåller också utvalda yogarörelser som tillsammans med andning stimulerar magen och får den att fungera bra, och på köpet kommer en vältränad kropp, slät hy och massa energi. "
 
Vi rekommenderar varmt Malins senaste kokbok.