Kerala-fisk

Receptfakta
Huvudrätter
Varm
Icke-vegetarisk
Inledning: 

Lättlagat och mycket gott.

Ingredienser: 

Ca 1 kg fisk, fast fisk att föredra.

2 msk färska grönpepparkorn (man kan använda grön chili istället)
1 grön chili
7-8 vitlöksklyftor
3 bitar färsk ingefära (ca 5 cm)
6-7 curryblad
1 ½ tsk salt
1 tsk gurkmeja
1 msk kokosolja

Tillagningssätt: 

1. Blanda alla kryddorna i en mixer till en pasta.
2. Täck alla fiskbitar med marinaden och låt den marinera i minst 20-30 mim, gärna lite mer.
3. Stek fisken i en het panna med kokosolja.

Kommentera

Liknande sidor

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu